Find kor nær Vallensbæk her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller søger et kor i Vallensbæk, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...