Find kor nær Vordingborg her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så danskere på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger et kor i Vordingborg, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...