Kragh Band

Prisniveau

Kr. 15.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 min.

Profil

KRAGH BAND, med en fantastisk indlevelsesevne kommer vi helt ud over scenekanten. Vi formår gang på gang at ryste publikum sammen og skabe en festlig oplevelse, krydret med lækker lyd og flot lys.

Læs mere...

Mere om Kragh Band

KRAGH BAND, leverer altid gode klassiske hits fra Danseorkesteret til Darf Punk
KRAGH BAND, har solid erfaring, en fantastisk indlevelsesevne og engagement der kommer helt ud over scenekanten. Vi formår gang på gang, at ryste publikum sammen og skaber en festlig og musikalsk oplevelse krydret med lækker lyd og flot lys.
Vi leverer topprofessionel lyd og underholdning til alle typer arrangementer – fødselsdag, byfest, bryllup, reception, firmafest, julefrokost, weekend-ophold, singlefest m.m.
KRAGH BAND, har tilsammen mere end 90 års erfaring som udøvende musikere. Denne erfaring er jeres garanti for, at KRAGH BAND altid leverer god og underholdende musik til netop JERES arrangement, uanset om der er 20 eller 2000 gæster.

Holdet er:
Kasper Kragh: Sang og energibundt
Jan Nissen Petersen: Bas, sang og kor
Markus Jönson: Trommer og kor
Kim Maarup: Tangenter og kor
Jesper Mandrup: Guitar og kor

Kontakt Kragh Band

Kontakt Kragh Band via formularen her, så vil Kragh Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.