Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Larsen duo

Prisniveau

Kr. 2.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-9 timer

Profil

Vi er en keyboard duo med hver især mange års erfaring i musikbranchen.
Vi leverer både dinnermusik såvel som dansemusik. Repertoiret er primært pop, dansk pop, schlager og hits som spænder fra 60'erne op til nu, dog med hovedvægt på 80'er og op. Vi er altid parate til at lære nye ting for at gøre din fest ekstra god! Du kan vælge mellem enten Lasse eller Anders som sanger når du booker :-) - Lasse er en travl mand, hvor Anders oftere er ledig.

Læs mere...

Mere om Larsen duo

Vi er en duo, men også et partyband da vi kan levere kvalitets festmusik med et af de bedste keyboards i verden, Tyros 5 fra Yamaha, samt en dygtig keyboardspiller/pianist der forstår at få tingene til at lyde ekstra godt. Andet udstyr er: PA højttalere på 680W , 15" subwoofer - rigeligt til at kunne spille til fester på 150-200 personer og levere en fremragende lyd.
Samtidig er vores sanger med en lækker tenorstemme som passer godt til de fleste popsange. Han er desuden tidligere forsanger i Dizzy Mizz Lizzy band og er vild med dansk musik og gamle danske sange også.
Det skal desuden nævnes at ALT hvad vi spiller er uden MIDI (hvor musikken spiller af sig selv og keyboardspilleren lader som om at spille), så hver sang er spillet med stor omtanke fra os mht. valg af lyde, form og akkorder m.m. - vi vil ikke lyde som et musikanlæg, men som et rigtigt LIVE band!

Vores repertoire er bl.a. Rasmus Seebach, Tommy Seebach, Dodo and the Dodos, Kim Larsen, Ray-Dee-Ohh, Danseorkestret, Annie Lennox, Roxette for at nævne bare lidt. Vi udvider hele tiden og generelt brænder vi meget for 80'er musik, dog er det altid den gode melodi vi elsker og kan lide smukke ballader såvel som musik der sætter gang i danseskoene. Vi er særdeles velegnet til en god fødselsdag, bryllup eller evt. julefrokost hvor I gerne vil have spændende og ørefængende musik hele vejen igennem.

Er der bestemte numre du efterspørger til fester, så spiller vi gerne det, hvad enten det er under spisningen eller til senere på dansegulvet.

Musik under spisningen består af gode temaer, gode ballader og ting som sætter folk i den rigtige stemning afhængig af HVEM vi spiller for, om det er bryllup eller konfirmation. Vi er sågar friske på skålesange hvis man ønsker dette, og kan spille til diverse festsange som må komme.

Kontakt os helt uforpligtende for eventuelle spørgsmål. Vi lover Dem kvalitet og god stemning til en fordelagtig pris.

Videoklip

Kontakt Larsen duo

Kontakt Larsen duo via formularen her, så vil Larsen duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.