Find latin band tæt på Ballerup her

5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som søger efter den fuldendte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter latin bands i Ballerup eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...