Find latin band nær Brædstrup her

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, der søger efter perfekt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter latin bands i Brædstrup, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...