Find latin band tæt på Esbjerg her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter latin bands i Esbjerg eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...