Find latin band nær Føllenslev her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger latin bands i Føllenslev, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...