Find latin band nær Frederiksberg her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter et latin band på Frederiksberg, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...