Find latin band nær Gørlev her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der leder perfekt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger latin bands i Gørlev, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...