Find latin band tæt på Greve her

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger et latin band i Greve eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...