Find latin band nær Haderslev her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som leder perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et latin band i Haderslev, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...