Find latin band tæt på Holbæk her

Bertilo

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af sv...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Bahia

Bahia er en trio der spiller glad og sanselig Brasiliansk musik
Musikken er både melodisk/stemningsfuld og rytmisk medrivende

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 1.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Salsaorkesteret Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger latin bands i Holbæk eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...