Find latin band tæt på Jystrup Midtsj her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Banda Farol

Vi spiller fra alt til reception til fuldt show med dansere. Har du brug for et karneval så kontakt os.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 11.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Bertilo

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af sv...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Bahia

Bahia er en trio der spiller glad og sanselig Brasiliansk musik
Musikken er både melodisk/stemningsfuld og rytmisk medrivende

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

KONTAKT OPLYS...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter latin bands i Jystrup Midtsj, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...