Find latin band nær Kalvehave her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere på jagt efter helstøbt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter latin bands i Kalvehave, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...