Find latin band tæt på Kirke Hyllinge her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det så folk, som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter et latin band i Kirke Hyllinge eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...