Find latin band nær Korsør her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter et latin band i Korsør eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...