Find latin band nær Løgstør her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Vores store udvalg dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter et latin band i Løgstør, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...