Find latin band nær Morud her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, som leder efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter latin bands i Morud eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...