Find latin band nær Nørre Alslev her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, som leder efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter latin bands i Nørre Alslev eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...