Find latin band tæt på Randers her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter et latin band i Randers eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...