Find latin band nær Roskilde her

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som leder ideel musik & underholdning kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger latin bands i Roskilde, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...