Find latin band nær Silkeborg her

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger latin bands i Silkeborg eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...