Find latin band nær Skibby her

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk som leder efter den fuldendte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger latin bands i Skibby, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...