Find latin band tæt på Skive her

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante former for god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som leder fuldendt underholdning og musik kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter latin bands i Skive eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...