Find latin band nær Slagelse her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som søger fuldendt underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også gode muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter et latin band i Slagelse, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...