Find latin band nær Tarm her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter et latin band i Tarm, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...