Find latin band nær Vallensbæk her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det således at danskere, der er på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger et latin band i Vallensbæk eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...