Find latin band nær Vejle her

Salsaorkesteret Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Duo Latino

Musik med rytme og passion. Duo Latino spiller spansk og latinamerikansk musik á la Gipsy Kings. Musikken udføres på flamenco guitar, tværfløjte, s...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bahia

Bahia er en trio der spiller glad og sanselig Brasiliansk musik
Musikken er både melodisk/stemningsfuld og rytmisk medrivende

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 1.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bertilo

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af sv...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et latin band i Vejle eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...