Find latin band tæt på Vodskov her

Duo Latino

Musik med rytme og passion. Duo Latino spiller spansk og latinamerikansk musik á la Gipsy Kings. Musikken udføres på flamenco guitar, tværfløjte, s...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

KONTAKT OPLYS...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der søger fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et latin band i Vodskov, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...