Book foredragsholder i nærheden af Ballerup med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Et publikum, som synes at foredragets emne interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk der er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om ledelse eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...