Find foredragsholder i nærheden af Eskilstrup med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. I Danmark er vi blevet en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Efter dette skal du bare have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker mange forskelligartede temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere, som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Eskilstrup med foredrag om ledelse eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...