Book foredragsholder nær Føllenslev med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende fortælling. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Herefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Føllenslev med foredrag om ledelse eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...