Book foredragsholder tæt på Give med foredrag om ledelse her

Livslyst

Foredrag eller Team Building dag med Værdi*Ledelse på alle planer fra egen ledelse til top ledelse, m/ fokus på kommunikation, lyst, værdi- og ener...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 60.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks største portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få hold på et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som søger efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Give med foredrag om ledelse eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...