Book foredragsholder nær Holbæk med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er desuden her, I aftaler forholdene for foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal handle om. Herefter skal du blot have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget interessant. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og tilskuere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, som leder efter ideel underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om ledelse eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...