Book foredragsholder nær Kolding med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Efter dette skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Kolding med foredrag om ledelse eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...