Find foredragsholder tæt på Nykøbing Falster med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj - Vandrecoach

VANDRING SOM TEAMBUILDING
Inviter dine kollegaer eller din ledergruppe med ud i naturen. Gennem sansebaseret vandring i naturen arbejder vi med de...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Susanne Frandsen

Susanne Frandsen formår at flytte sit publikum til et højere bevidsthedsniveau og dermed en ny livsoplevelse. Flyt dig selv fra et liv i knokleri t...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Ledelse
Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Såfremt du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Herefter skal du blot have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt et publikum, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne emne. At få hold på et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som søger fuldendt musik & underholdning kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Nykøbing Falster med foredrag om ledelse, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...