Book foredragsholder i Odense med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Man erfarer ofte, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. Et publikum, som synes, at foredraget handler om noget interessant. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, samt et publikum, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det valgte tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende emner.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, der leder efter god musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Odense med foredrag om ledelse, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...