Book foredragsholder i nærheden af Rødovre med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Et publikum, som synes at foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan dække mange helt forskellige temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det så danskere, der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Rødovre med foredrag om ledelse, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...