Find foredragsholder i nærheden af Skibby med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en interessant foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Herefter skal du bare have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilhørere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Ideén bag denne portal har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som søger efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om ledelse, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...