Book foredragsholder tæt på Slagelse med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Her fastlægger I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, og tilhørere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som leder ideel musik og underholdning ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere i nærheden af Slagelse med foredrag om ledelse eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...