Find foredragsholder i nærheden af Tarm med foredrag om ledelse her

Susanne Frandsen

Susanne Frandsen formår at flytte sit publikum til et højere bevidsthedsniveau og dermed en ny livsoplevelse. Flyt dig selv fra et liv i knokleri t...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Ledelse
Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Livslyst

Foredrag eller Team Building dag med Værdi*Ledelse på alle planer fra egen ledelse til top ledelse, m/ fokus på kommunikation, lyst, værdi- og ener...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 60.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj - Vandrecoach

VANDRING SOM TEAMBUILDING
Inviter dine kollegaer eller din ledergruppe med ud i naturen. Gennem sansebaseret vandring i naturen arbejder vi med de...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Her fastlægger I ligeledes det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om ledelse eller du er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...