Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Luise Føns

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

Forestil dig en smuk talentfuld stemme og stilfuldt klaverspil leveret af Luise Føns! Et varieret repertoire af evergreens, pop, jazz og musical fra ældre og nyere dato. En pæn opstilling og et lydniveau, der tager højde for festens stemning. Luise spiller også gerne til fællessange, når blot hun får dem tilsendt på forhånd.
Luise har tilmed mulighed for at optræde med forudbestilte sange både i kirken til vielsen, men også som et ekstra indslag til festen, fx. brudgommens sang til bruden.

Læs mere...

Mere om Luise Føns

Luise kommer med sit klaver og sin stemme, og der er således ingen rytmeboks eller noget. Alt er autentisk og håndspillet.
Luise har spillet et utal af arrangementer både som dinnermusiker og frontfigur i adskillige orkestre siden hun var 15 år. Der er derfor næppe en kategori af arrangementer, hun ikke har erfaring med. Det er en af grundene til, at Luise er et sikkert og vellydende valg.

Luise har spillet til: bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, receptioner, ferniseringer, udstillinger, konferencer m.m

Hun spiller i hele landet og har blandt andet besøgt: Lykkesholm slot, Broholm Slot, Hotel Svendborg, Hotel Nyborg Strand, Hotel Hesselet, Hotel Christiansminde, Signatur Gl. Avernæs, Allégården, Holckenhavn Slot, Hotel Plaza, Grand Hotel, Tøystrup Gods, Comwell Middelfart, Hotel Vejlefjord, Koldinghus, Comwell Kolding, Knudsens Gård, Valdemars Slot, Tornøes Hotel, Danninghus, Skamlingsbanken, Hotel Kolding Fjord

Anmeldelser ( | af Luise Føns: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Anbefalelsesværdigt

Vi var meget tilfredse med eventzonen, og især Luise Føns. Luise spillede helt op til vore forventninger og vi kan på det varmeste anbefale Luise Føns.

Anmeldt af Palle Nielsen d. 19. august 2018

Kontakt Luise Føns

Kontakt Luise Føns via formularen her, så vil Luise Føns vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Luise Føns, Dinnermusik
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzRKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1455005671e3ae2a29b8ed2cd817bde0dc45fb79/Luise_F_ns_Dinnerdemo.mp3