Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Magnus & Myggene Festband

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Profil

Vi er Magnus & Myggene: Et festband bestående af 5 unge mænd, der kan hyres til alle festlige lejeligheder fra fødselsdage, bryllupper og konfirmationer til julefrokoster firmafester eller hvad end lejeligheden måtte være. Vi spiller dansevenlig musik fra alle årtier: Alt fra gamle soul og rock hits til musik fra 00’erne og op. Vi lægger stor vægt på at skabe en fest hvor end, vi spiller og give folk en god aften med massere af gang i.

Læs mere...

Mere om Magnus & Myggene Festband

Vi har kendt og spillet med hinanden i flere år på kryds og tværs, men fandt sammen i denne konstellation for lidt over et år siden på Roskilde Katedralskole. Vi startede med at spille flere gange til arrangementer på vores gymnasium, og har siden spillet til fester på efterskoler, fødselsdage, på Ragnarock museet i Roskilde og andre arrangementer i området.

Bandets lineup er som følger:
Rasmus Ejsing - Vokal
Magnus Christensen - Trommer og Vokal
Louis Winckelmann - Keys og Vokal
Rasmus Jørgensen - Guitar
Viktor Steffensen - Bas

Så står du og mangler et band til at puste liv til din fest, så tøv endelig ikke med at skrive en besked for mere info vedr. pris, setliste osv.
Bedste hilsner
Magnus & Myggene :)

Kontakt Magnus & Myggene Festband

Kontakt Magnus & Myggene Festband via formularen her, så vil Magnus & Myggene Festband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.