Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Maibritt Kruse Kronborg "Aldrig mere slankekur"

Prisniveau

Kr. 4.800 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Vil du vide mere om de gængse slankekure, hvorfor de virker kortvarigt, men ikke på sigt. Og hvad de gør ved din krop?
Vil du gerne leve lidt sundere, og skabe bedre kostvaner?
Vil du kende løsningen på, hvordan du kan spise helt almindelig mad, hvor der er også er plads til at "synde", og alligevel bevare en sund og slank krop?
Hør hvordan med foredraget "Aldrig mere slankekur"

Læs mere...

Mere om Maibritt Kruse Kronborg "Aldrig mere slankekur"

Sygeplejerske og livsstilsekspert Maibritt Kruse Kronborg, øser ud af sin store erfaring omkring kost og livsstil. Hun formår at give enkle og gode råd, omkring kost og livsstil der holder hvad de lover. Råd som alle kan forstå og følge, selv i en travl og stresset hverdag.

Hun arbejder til dagligt i sin egen virksomhed "Kronborg sundhed og velvære" , hvor hun holder foredrag, workshops, undervisning m.m. både i privat og offentlig regi. Derudover er hun Brevkasseredaktør på en "sundhedsbrevkasse" og er tilknyttet et Privathospital hvor hun arbejder to dage i ugen.

Maibritt Kruse Kronborg tilbyder et udvalg af interessante foredrag. Ønsker du et konkret tilbud, eller blot yderlig information, kan du kontakte hende direkte her fra siden.

Kontakt Maibritt Kruse Kronborg "Aldrig mere slankekur"

Kontakt Maibritt Kruse Kronborg "Aldrig mere slankekur" via formularen her, så vil Maibritt Kruse Kronborg "Aldrig mere slankekur" vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.