Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Børnebogsforfatter Marcus Kongsgaard Øland

Prisniveau

Kr. 1.950

Hjemby

Områder

Varighed

25-40 min

Profil

Jeg underholder med historien om “Alfred den rene bjørn” med stemmer, effekter og illustrationerne fra bogen i storformat, så alle kan se med!
Showet tager 25-40 minutter og er for børn i alderen 3-8 år.

Efter fortællingen laver jeg ballondyr med dyrene fra historien for op til 15 børn (flere kan tilkøbes).

Jeg har også en fødselsdagsgave med, nemlig et signeret eksemplar af "Alfred den rene bjørn" med en personlig fødselsdagshilsen, til minde om dagen.

Nu læst højt for over 1500 børn!

Læs mere...

Mere om Børnebogsforfatter Marcus Kongsgaard Øland

Gør dit barns fødselsdag til noget helt specielt!

Book showet med "Alfred den rene bjørn", og sæt gang i festen med den livlige og humoristiske historie om bjørnen Alfred, der bestemmer sig for at rense skoven for klamme dyr.

Giv dit barn en oplevelse og noget underholdning til børnefødselsdagen, som de andre ikke har!

Når jeg ankommer til børnefødselsdagen har jeg min gamle kuffert med, som er fyldt med sjove rekvisitter. Illustrationerne fra bogen er printet i storformat, så alle kan se med, derudover har jeg kostume på og laver ballondyr, både under og efter showet, (op til 15 ballondyr er inkluderet i prisen, flere kan tilkøbes)

Til sidst slutter jeg af med at forære et SIGNERET EKSEMPLAR AF "ALFRED DEN RENE BJØRN" TIL FØDSELAREN!

"Alfred den rene bjørn" udkom i december 2018, og jeg har indtil videre opført showet for mere end 1500 børn!

Om bogen:
"Alfred er en meget renlig bjørn, der er ærgerlig over at de andre dyr i skoven ikke er lige så renlige som han selv. Dem han er mest ærgerlig over, er de klamme fluer.
De sidder nemlig i lort til halsen hele dagen.
Alfred bestemmer sig for at klaske alle skovens klamme fluer med sin fluesmækker! Der er dog en flue han ikke kan ramme, fluen Finn, der er alt for hurtig til Alfreds smækker.
En dag lykkes det dog alligevel Alfred at fange Finn, mens han sidder i lort til halsen, så han ikke kan flytte sig, men inden han når at smække, falder de to i snak, og det viser sig, at Fluen Finn faktisk er ret renlig.

De to bliver gode venner og finder i fællesskab frem til en meget bedre løsning på klamhedsproblemet. "

Prisen for showet er 1950 DKK,- + transport (statens køretakst +eventuelle broer) Deri er inkluderet 15 ballondyr og et signeret eksemplar af bogen til fødselaren - flere ballondyr kan tilkøbes, kontakt mig for pris.

Kontakt Børnebogsforfatter Marcus Kongsgaard Øland

Kontakt Børnebogsforfatter Marcus Kongsgaard Øland via formularen her, så vil Børnebogsforfatter Marcus Kongsgaard Øland vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.