Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Maria Bennetzen

Prisniveau

Kr. 0 - 20.000

Hjemby

Områder

Profil

Skal du bruge musik til en fest eller blot en tekst til en fællesang er du landet det rette sted.
Jeg spiller og synger alt det gode musik fra dengang til nu! Skal du bruge et personligt indlæg kan jeg lave en tekst til dig.
Jeg brænder for at give dig den musikalske oplevelse du leder efter. Uanset om det er én sang eller en times dinnermusik, spænder jeg bredt fra danske klassikere til jazz og blues, og tilpasser mig dine ønsker.

Læs mere...

Mere om Maria Bennetzen

Lidt om mig:
For mig er musik følelser og kommunikation. Jeg startede med at spille musik da jeg var 5 år. Siden da har det været en hobby, men inden for det seneste år har jeg bevæget mig i en mere seriøs retning indenfor musikken. Jeg går på talentlinjen i Billund og har været ude og spille til musikskole arragemeter, haft hovedrollen i en musical, samt spillet til brylluper både i kirker og til festen bagefter.

Hvad kan der tilbydes?
Jeg kan tilbyde musik til enhver smag!
Med en god energi og et godt humør, tager jeg ud og spiller den musik DU ønsker til enhver lejlighed.
Jeg kan både tilbyde dig baggrundsmusik og underholdningsmusik.
Med god erfaring fra musik skoler kan jeg levere en rørende sang til et bryllup i kirken, morgensang for dine forældre der har sølvbryllup, baggrunds/middagsmusik som er afdæmpet, eller underholdningsmusik til din fars fødselsdag! Jeg kan tilbyde sange både på klaver og guitar, og er klar på at give jer en god oplevelse! Jeg spiller primært alene, men hvis I har i tankerne at der skal være mere end en person til jeres fest, er dette også en mulighed!
Skriv gerne hvis der er spørgsmål, eller hvis I ønsker at høre mere, ellers tag et kig på lydfilerne ovre til venstre:-)
Ønsker du at høre en bestemt sang, indspiller jeg den også gerne til dig uden nogen forpligtelse!
Jeg håber rigtig meget at jeg hører fra jer :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Maria Bennetzen: 4,9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Maria sang så fantastisk til vores bryllup og var meget nærværende. Vil helt sikkert anbefalede hende.

Anmeldt af Vinni Madsen d. 29. september 2019
5
1
5

Fantastik stemme og nærværende

Maria sang til mit bryllup for ca. 4 uger siden. Inden jeg bookede Maria har vi mailet frem og tilbage, hvor jeg også modtog lyd klip fra de 2 sange jeg ville høre på dagen. Efter jeg modtog dem var jeg ikke spor i tvivl om at Maria skulle synge til mit bryllup. Hun har en fantastik klang og en beroligende stemme. Sangene hun sang var "Du er" med Søs Fenger og "Du det dejligste" med Rasmus Seebach. Sangene var en gave til min mand efter min tale. Jeg var meget berørt under min tale og under sangene, men Maria havde en beroligende energi, så jeg kunne sidde og kigge hende i øjene på forreste række. Efter hendes optræden får jeg stadig gåsehud på armene, våde øjne og et smil på læben, når jeg ser video klippende igennem. En helt fantastik oplevelse. Derudover har Maria altid været hurtig til at svare og udvist fleksibilitet. Jeg kan kun give Maria de aller bedste anbefalinger!

Anmeldt af Maja Jensen d. 5. september 2019

Kontakt Maria Bennetzen

Kontakt Maria Bennetzen via formularen her, så vil Maria Bennetzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hurtige optagelse af 4 sange
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVlKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--307ae492e27cccd7b5aecf4db84af0f693bf56c6/Sange_-_hurtig_optagelse.mp3
  2. 00:00 You & I
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbGNOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e0c2f67c1a7dd197d08eca989e7fca8cc619f179/You_And_I_Mix_04.mp3