Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Maria Bennetzen

Prisniveau

Kr. 0 - 20.000

Hjemby

Områder

Profil

Skal du bruge musik til en fest eller blot en tekst til en fællesang er du landet det rette sted.
Jeg spiller og synger alt det gode musik fra dengang til nu! Skal du bruge et personligt indlæg kan jeg lave en tekst til dig.
Jeg brænder for at give dig den musikalske oplevelse du leder efter. Uanset om det er én sang eller en times dinnermusik, spænder jeg bredt fra danske klassikere til jazz og blues, og tilpasser mig dine ønsker.

Læs mere...

Mere om Maria Bennetzen

Lidt om mig:
For mig er musik følelser og kommunikation. Jeg startede med at spille musik da jeg var 5 år. Siden da har det været en hobby, men inden for det seneste år har jeg bevæget mig i en mere seriøs retning indenfor musikken. Jeg går på talentlinjen i Billund og har været ude og spille til musikskole arragemeter, haft hovedrollen i en musical, samt spillet til brylluper både i kirker og til festen bagefter.

Hvad kan der tilbydes?
Jeg kan tilbyde musik til enhver smag!
Med en god energi og et godt humør, tager jeg ud og spiller den musik DU ønsker til enhver lejlighed.
Jeg kan både tilbyde dig baggrundsmusik og underholdningsmusik.
Med god erfaring fra musik skoler kan jeg levere en rørende sang til et bryllup i kirken, morgensang for dine forældre der har sølvbryllup, baggrunds/middagsmusik som er afdæmpet, eller underholdningsmusik til din fars fødselsdag! Jeg kan tilbyde sange både på klaver og guitar, og er klar på at give jer en god oplevelse! Jeg spiller primært alene, men hvis I har i tankerne at der skal være mere end en person til jeres fest, er dette også en mulighed!
Skriv gerne hvis der er spørgsmål, eller hvis I ønsker at høre mere, ellers tag et kig på lydfilerne ovre til venstre:-)
Ønsker du at høre en bestemt sang, indspiller jeg den også gerne til dig uden nogen forpligtelse!
Jeg håber rigtig meget at jeg hører fra jer :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Maria Bennetzen: 4,9 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Super sanger

Vil varmt anbefale Maria👍. Hun sang fantastisk i kirken for os til vores bryllup👍.
Vores kommunikation optil, har været i top, hun svarer med hurtigt respons, det har været helt vildt godt, hele vejen igennem👍.

Anmeldt af Eddie Skou Jørgensen d. 13. september 2020
5
1
5

5+ stjerner til Maria

Maria sang de smukkeste sange til vores bryllup, vi kunne ikke have ønsket os noget bedre 🙏❤️

Anmeldt af Pia Thorborg Sørensen d. 13. september 2020

Kontakt Maria Bennetzen

Kontakt Maria Bennetzen via formularen her, så vil Maria Bennetzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hurtige optagelse af 4 sange
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVlKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--307ae492e27cccd7b5aecf4db84af0f693bf56c6/Sange_-_hurtig_optagelse.mp3
  2. 00:00 You & I
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbGNOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e0c2f67c1a7dd197d08eca989e7fca8cc619f179/You_And_I_Mix_04.mp3