Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Marius Bach

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

30-35 min.

Profil

đź’Ą BOOK UNG, SJOV OG MAGISK UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATIONENđź’Ą

Tryllekunstner og komiker Marius Bach levere Stand-Up Magi i topklasse. Marius er et stort talent, som på trods af sin unge alder har mere end 50 shows på CV’et. Han har sin helt egen unikke stil, som er speciel, professionel, personlig, sjov og meget magisk. Med Marius får I en sjov og underholdende oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
“Dette unge talent skal nok blive til noget stort!” - Thomas Blachman

Læs mere...

Mere om Marius Bach

Comedy-Tryl:
Marius har specialiseret sig indenfor komik og trylleri. Hans show er en god blanding af begge dele, der giver folk en sjov og magisk oplevelse. Marius er et fantastisk eksemplar på, at trylleri ikke altid bare er høje hatte, hvide handsker og døde, undskyld søde kaniner. Han tager folk væk fra fordommene og giver dem et nyt syn på trylleriets verden. Hans moderne stil og ungdommelige sind gør Marius’ show til en super unik oplevelse. Så hvis du søger en komiker og tryllekunstner der kan give dig og dine gæster en ekstraordinær aften, så er Marius Bach det perfekte valg.

Kontakt Marius Bach

Kontakt Marius Bach via formularen her, sĂĄ vil Marius Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.