Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Marius Bach

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

25 - 35min

Profil

đź’ĄBOOK UNDERHOLDNING TIL DIN JULEFROKOST NU!đź’Ą

Tryllekunstner og komiker Marius Bach levere Stand-Up Magi i topklasse. Marius er et stort talent, som på trods af sin unge alder har mere end 50 shows på CV’et. Han har sin helt egen unikke stil, som er speciel, professionel, personlig, sjov og meget magisk. Med Marius får I en sjov og underholdende oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
“Dette unge talent skal nok blive til noget stort!” - Thomas Blachman

Læs mere...

Mere om Marius Bach

Comedy-Tryl:
Marius levere en perfekt blanding af komik og tryl. Han spiller meget på hans unge alder, hvilket gør ham super unik. Marius levere sjov og magisk underholdning til næsten alle typer arrangementer. Det kunne være til julefrokosten, fødselsdagen, brylluppet, konfirmationen etc. Marius’ show er super godt til at give dit arrangement et ekstra pust.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Marius Bach: 4.7 ud af 5 baseret pĂĄ 3 anmeldelser )

5
1
5

Marius Bach super til børnefødselsdag

Marius var rigtig god til at nå børnene. Han var sjov, og alle børnene syntes, han var god til at trylle.

Anmeldt af Hanne d. 6. april 2017
5
1
5

Magi i familiehøjde

Marius gjorde det rigtigt godt trods sin unge alder og den meget lille scene, vi kunne tilbyde. Fangede vores konfirmand og hele publikum. Bestemt pengene værd.

Anmeldt af Vinnie d. 15. maj 2016

Kontakt Marius Bach

Kontakt Marius Bach via formularen her, sĂĄ vil Marius Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.