Tryllekunstner Marius Bach

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

25 - 30min

Profil

đź’ĄSjov og Magisk Underholdningđź’Ą
Marius Bach leverer nogle helt igennem fantastiske shows fuld af komik og tryl. Med over 50 shows på cv’et sikrer du dig en fantastisk oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme. Han er charmerende, erfaren, sjov og meget ung. Hvilket gør oplevelsen en hel del sjovere.

Klik på "Læs mere.."

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Marius Bach

"Stand-up magi"
Marius går rigtig meget op i at levere professionelt. Marius’ show er fuld af tryl og komik, som vil give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Showet er 25-30 min langt og kræver ingen scene.

"Familiefest"
Skal jeres familiefest gøres ekstra speciel og magisk? Marius’ familieshow er lavet så det er sjovt og magisk for både børn og voksne. Showet har en varighed på 20-25 min og kræver ingen scene.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Marius Bach: 4.7 ud af 5 baseret pĂĄ 3 anmeldelser )

5
1
5

Marius Bach super til børnefødselsdag

Marius var rigtig god til at nå børnene. Han var sjov, og alle børnene syntes, han var god til at trylle.

Anmeldt af Hanne d. 6. april 2017
5
1
5

Magi i familiehøjde

Marius gjorde det rigtigt godt trods sin unge alder og den meget lille scene, vi kunne tilbyde. Fangede vores konfirmand og hele publikum. Bestemt pengene værd.

Anmeldt af Vinnie d. 15. maj 2016

Kontakt Tryllekunstner Marius Bach

Kontakt Tryllekunstner Marius Bach via formularen her, sĂĄ vil Tryllekunstner Marius Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.