Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Marius Bach

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 35 min.

Profil

En dygtig, ung, erfaren tryllekunstner og stand-up komiker, som ethvert selskab vil elske!

Marius Bach er et stort talent og han har sin helt egen unikke stil, som er speciel, professionel, personlig, sjov og meget magisk. Med Marius får I en sjov og underholdende oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
“Dette unge talent skal nok blive til noget stort!” - Thomas Blachman

Læs mere...

Mere om Marius Bach

Comedy-Tryl:
Marius har specialiseret sig indenfor komik og trylleri. Hans show er en god blanding af begge dele, der giver folk en sjov og magisk oplevelse. Marius er et fantastisk eksemplar på, at trylleri ikke altid bare er høje hatte, hvide handsker og døde, undskyld søde kaniner. Han tager folk væk fra fordommene og giver dem et nyt syn på trylleriets verden. Hans moderne stil og ungdommelige sind gør Marius’ show til en super unik oplevelse. Så hvis du søger en komiker og tryllekunstner der kan give dig og dine gæster en ekstraordinær aften, så er Marius Bach det perfekte valg.

------------

Vær opmærksom på at Marius' pris er meget forskellig. Det afhænger af mange ting som eksempelvis hvor i landet det er, om det er privat eller erhverv, hvor mange gæster der kommer mm.
Priserne ligger fra:
Erhverv: 5.000 - 10.000,-
Privat: 3.000 - 6.000,-

Videoklip

Anmeldelser ( | af Marius Bach: 4,8 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Bravo

Marius Bach var nem at komme i kontakt med. Holdt aftalerne og var meget fleksibelt.
Hans show var alle pengene værd og konfirmanden var begejstret 👏🏼👍🏼
Et fedt indslag til festen.
Bravo herfra.

Anmeldt af David Klostermann d. 30. maj 2019
5
1
5

Underholdende konfirmationsshow

Marius underholdte med en blanding af nedtonet "jysk" standup og trylleri i et intimt set-up (vores søns konfirmation i privaten). Marius formåede at underholde os alle, på tværs af generationer, og inddrage konfirmanden og de øvrige gæster. Og han kunne improvisere, da en af festens yngste deltagere gerne ville "assistere". Er rigtigt fint show!

Anmeldt af Pia d. 20. maj 2019

Kontakt Marius Bach

Kontakt Marius Bach via formularen her, så vil Marius Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Reaktion fra show
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBakJJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--12bbbd5cf3b668ebd039d8305412d6dae3abf24e/Tiger-eventzonen.mp3