Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Martin Bille

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Udtryksfuld solomusiker og sangskriver med et bredt repertoire og fokus på den nærværende optræden ved lejligheder som skal gøres ekstra mindeværdige. Spiller til konfirmationer, vielser, bisættelser/begravelser, fødselsdage og fester. Læs mere om mig i min udvidede beskrivelse.

Læs mere...

Mere om Martin Bille

Hvis du ønsker et indslag med en musiker som kan skabe en stærk og intim oplevelse for sit publikum, så er du kommet til den rette profil. Jeg leverer og fortolker musik af danske og udenlandske kunstnere akkompagneret på guitar og klaver, og jeg tager altid udgangspunkt i lige nøjagtig dit sangvalg.

Jeg har stor live-erfaring som sanger i alt fra vokalensembler og blæserorkestre til rockbands, men jeg holder fortsat aller mest af den helt simple solo-optræden hvor jeg kan få lov til at smelte sammen med mit instrument. Særligt kirkerummet, som jeg kender godt i forbindelse med mit job som kirkekorsanger og mine solojobs ved vielser og bisættelser, kan danne rammen om et rørende øjeblik og få tiden til at stå stille. Herudover er jeg er kandidatstuderende på Musikvidenskab, skriver mine egne sange på hhv. guitar, klaver og loopstation og synger i det internationalt anerkendte og prisvindende kor Vocal Line, der netop i år vandt som Danmarks repræsentant ved Eurovision Choir.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

"Jeg kan kun give Martin min varmeste anbefaling. Jeg bestilte ham til at synge til en bisættelse og det var en meget smuk oplevelse. Martin var rar og imødekommende lige fra jeg kontaktede ham, og til selve bisættelsen optrådte han yderst professionelt. Han synger fantastisk og skabte en så fin afslutning for os. Der var ikke en finger at sætte på hans arbejde."
- Anna, Aarhus

Portrætbilleder Af Anne-Dorthe Søgaard
"Verden i Farver" og "I Remember" filmet af Anne-Dorthe Søgaard
"I don't know" filmet og produceret af Kevin Pedersen and Troels Haahr Graugaard.

Videoklip

Kontakt Martin Bille

Kontakt Martin Bille via formularen her, så vil Martin Bille vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.